Kurs for nybegynnere?

Hei igjen!

Nå har jeg prøvd meg på noe nytt, jeg var på bakekurs for første gang. Jeg tenkte at et kurs kan vært lærerikt og spennende. Forventingene var ganske høye og jeg var veldig nysgjerrig. Han som skulle holde kurset virket veldig flink på kaker og pynting.

Når jeg kom fram der kurset skulle holdes ble vi bedt om å sette oss rundt ett bord. Der vi skulle fortelle hvem vi var. Etter alle hadde sagt hvem de var, forklarte han som holdt kurset at vi trengte ikke og ha mye kunnskap om baking og pynting. 

Etter bli kjent møte skulle vi sette oss rundt et bord der vi skulle jobbe. Temaet for kurset var ugler, så vi skulle dekorere en kake med ugler i følge påmeldingskjemaet. Vi laget en ugle av fondant, og jeg ble fornøyd med uglen min og tenkte at denne skal på en kake jeg til slutt skal ta med meg hjem. Timene gikk og vi begynte med nye dekorasjoner. Også i slutten av kurset fikk de som hadde bestilt kake på forhold beskjed om og hente kaken sin. 

Da kjente jeg at det var noe som skurret litt, informasjonen jeg hadde fått før kurset stemte ikke med det som skjedde på kurset. Jeg er skuffet etter denne opplevelsen,og vil ikke anbefale dette kurset til andre. Informasjonen som ble gitt på forhånd stemte ikke overens med det vi gjorde og lærte på kurset, virkelig skuffende.

følg meg gjerne på facebook og bloggen       

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dunnii

Dunnii

23, Bergen

Hei Jeg er ei jente på 23 år som har blitt veldig glad i og lage mat, så denne bloggen skal handle om mat.

Kategorier

Arkiv

hits